Οι “δουλίτσες” του Σαββάτου είναι ό,τι πιο συναρπαστικό κρύβει η εβδομάδα! Είναι μικρές αποδράσεις στην (μικρή) αγορά του (μικρού) τόπου μας, παρέα με την κόρη μου!

Πρώτη στάση το 30% στο Hondo’s Center. Η Estee Lauder μοιράζει δώρα! Επόμενη ματιά στο Mexx για τζιν και ίσως μία πιο γρήγορη στο Benetton, όπου βρίσκουμε ένα μαλακό πουλόβερ για τα κρύα της Γλασκώβης. To BSB δεν μας έχει κινήσει ακόμα το ενδιαφέρον για φέτος. Το προσπερνάμε και φτάνουμε στο Bullet. O Πέτρος έχει νέες παραλαβές. Μεταφράζει τις προδιαγραφές του κάθε είδους από τα αγγλικά στα ελληνικά με τον δικό του απίθανο τρόπο! Τα μικρά μας βιβλιοπωλεία φαίνονται σχετικά ενημερωμένα με τις νέες εκδόσεις βιβλίων!

roma1

Ανταλλάσσουμε ένα σωρό “καλημέρες”, πιάνουμε στα όρθια την κουβέντα με άλλες μαμάδες, κρυβόμαστε ξεγελώντας τους ανεπιθύμητους, φτάνουμε από τον Αγ. Παύλο μέχρι την πλατεία Σολωμού και καταλήγουμε στο σπίτι!

Οι δουλίτσες του Σαββάτου είναι σύντομες λόγω του μικρού μεγέθους της τοπικής αγοράς, αλλά δεν πειράζει! Η αξία των στιγμών αυτών είναι ανεκτίμητη!

Advertisements