Κόβω μήλα κόκκινα σε φετούλες και τις απλώνω  σε βουτυρωμένο ταψί, πασπαλίζω με ζάχαρη και κανέλα.

Σε ένα μπολ σμίγουν 150 g βούτυρο λιωμένο με ένα φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη. Προσθέτω 2 βανίλιες, 2 αυγά, λίγο γάλα και αλεύρι “όσο πάρει”.

Σκεπάζω με το μίγμα αυτό τα μήλα και ψήνω σε μέτριο φούρνο για περίπου 45 min.

Η συνταγή του αγαπημένου μου αυτού γλυκού δεν κρύβει ποτέ εκπλήξεις. Η επιτυχία είναι σίγουρη. Το ίδιο ελπίζω και για τα Μαθηματικά!

Advertisements