Στο διαγνωστικό κέντρο σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, περιμένουμε οι δυο μας, καθισμένες δίπλα δίπλα. Θα κάνουμε διάφορες εξετάσεις ρουτίνας. Κάποιες θα κάνεις εσύ και κάποιες άλλες εγώ. Όλες, όμως, είναι γραμμένες στο δικό σου βιβλιάριο!

Image

Στην προσπάθειά μας να “μη δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν” σηκωνόμαστε και οι δυο ταυτόχρονα κάθε φορά που ακούμε το επώνυμό μας! Μαζί στην αίθουσα αναμονής του πρώτου ορόφου για τις πρώτες εξετάσεις, μαζί στην αίθουσα αναμονής του δεύτερου ορόφου για τις επόμενες. Στην κυρίως αίθουσα, όμως, μπαίνει πότε η μία και πότε η άλλη. Είμαστε λίγο αγχωμένες στην αρχή για την επιτυχία του εγχειρήματος, μα όταν ξαφνικά θυμήθηκες τους Μπε και Ντε, ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια!

ImageΟι δίδυμοι Φουσκάλες βρίσκουν τρόπο να ξεγελούν τους δασκάλους τους στο σχολείο και καταφέρνουν να είναι “υποδειγματικοί μαθητές”! Η ιστορία τους τελειώνει ως εξής: “Οι δίδυμοι βέβαια ξέρουν γιατί έχουν επιτυχίες σε όλα τα μαθήματα. Δεν έχουν σκοπό όμως να βγουν να το διαλαλήσουν σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τρελοί οι δίδυμοι!”.
Ακολουθήσαμε το παράδειγμά τους και τα πήγαμε μια χαρά!
Την επόμενη φορά σκέφτομαι να πάμε σε κάποιο SPA. Μπορεί εκεί να μη γελάσουμε τόσο πολύ … αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρεις!

Advertisements